Vincent Projects

Vincent Projects is een slagvaardige, maatschappelijk betrokken ontwikkelaar. Sterk in o.a. inspirerende en vernieuwende vastgoedprojecten en altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn hierbij voor ons belangrijke uitgangspunten.

Wij zijn met name actief in Midden- en Oost-Nederland en houden ons o.a. bezig met het ontwikkelen, renoveren en herbestemmen van bijzondere gebouwen op unieke locaties, waarin kantoren, woningen, horeca, winkels en/of een combinatie hiervan gevestigd kunnen worden.

Vincent Projects streeft naar inventieve en marktconforme ontwikkelingen, die worden uitgevoerd van concept tot realisatie. Hierbij worden de gestelde eisen ten aanzien van gebruikers, beleggers, gemeenten en duurzaamheid nauwlettend in de gaten gehouden.

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere te (her)ontwikkelen locaties c.q. panden. Van groot tot klein! Graag uw reactie naar: info@vincentprojects.nl. Graag uw reactie naar: info@vincentprojects.nl. Wij zullen uw informatie vertrouwelijk behandelen.