Engestraat 21 te Deventer

Goed onderhouden, luxe winkelpand in kernwinkelgebied

TE HUUR winkelruimte van ca. 135 m²

Luxe winkelruimte te huur in kernwinkelgebied
Op goede locatie in het centrum van Deventer is een winkelruimte beschikbaar van 100 m² verkoopruimte en ca. 35 m² secundaire ruimte (opslag, toilet, keuken e.d.).  Het goed onderhouden pand werd in 2012 geheel gerenoveerd met behoud van de karakteristieke uitstraling. Een prachtige gelegenheid voor een mode- of speciaalzaak om te profiteren van de voordelen van het kernwinkelgebied

Aantrekkelijke locatie
De winkel bevindt zich in één van de mooiste winkelstraten van Deventer. In de omgeving bevinden zich zaken als Lentelink Banketbakkerij, ANWB, Lens en diverse luxe speciaalzaken op het gebied van mode en schoenen. Op 50 meter afstand is in 2018 de nieuwe bibliotheek van Deventer geopend. Het markante gebouw is een belangrijke publiekstrekker gebleken voor alle lagen van de bevolking met 400 studieplekken, een stilteruimte en aantrekkelijke horeca.

Voorzieningen
Prachtige houten vloer, systeemplafond, toilet, pantry, verlichting, verwarming en koeling.

Huurprijs
€ 1.750,- excl. btw per maand

Deventer
Deventer is een stad met bijna 100.000 inwoners en een nog groter verzorgingsgebied. Deventer heeft de laatste 15-20 jaar een enorme groei doorgemaakt, mede dankzij het feit dat het een vinex-locatie is. Met een uitgebereid winkel-, horeca-, en evenementenaanbod in een aantrekkelijke historische ambiance heeft Deventer een geheel eigen positie verworven binnen Oost-Nederland.